16 de novembre del 2015

Geocaching amb Passosimportants

Ens apropem als 100! 

Al principi ens sonava xino, que dius del Caching? Catxé? Geoquè? Geocaching!? Ah!! Fins que no vam posar-nos "manos a la obra" no vam entendre bé de que anava la cosa.

Vam fer allò de descarregar-nos l'App al nostre smartphone, i ale! Comença l'aventura! Ben a prop de casa resulta que hi teníem tresors amagats! La nostra història amorosa amb el Geocaching va començar un Juliol de 2015 molt calorós, dels més calorós durant anys! ( Ep, fa poquet eh?) Però com que ens ho passem tant bé hem decidit explicar-vos els llocs bonics on hem anat a parar seguint coordenadas!

Perquè , gràcies al Geocaching hem conegut racons molt bonics, alguns els teníem ben a prop de casa i no els hi sabíem. Per això doncs, recomanem fer Geocaching, és una bona manera de fer turisme i Ep! hi ha tants tresors escampats pel món que segur, que a prop d'allà on vagis n'hi ha algue!

Així doncs, un cop desxifrats Mysteris, un cop trobats Travel Bugs, un cop generats per nosaltres mateixos diversos Catxés i també un cop descobert sèries fascinants i/o Catxés amb molt d'enginy hem decidit compartir amb vosaltres l'aventura de les nostres properes rutes, ensenyant-vos indrets d'allò més sorprenents!

Bosc d'Olzinelles
Vols saber-ne més? 

T'ho Expliquem! El geocaching és un joc a l'aire lliure de cerca de tresors al món real amb l'ajuda de dispositius GPS. Els participants han d'anar a unes coordenades específiques i, un cop a lloc, intentar trobar-hi el geoamagatall (contenidor) amagat per altres jugadors. Es pot jugar tan a la ciutat com en plena natura.

El principal objectiu d'aquest joc és trobar el tresor que és anomenat geocache o cache en anglès i geoamagatall o amagatall en català. De fet l'expressió cache vé del verb cacher en francès que vol dir amagar. En els contenidors, geoamagatalls, hi ha un llibre de registre on els jugadors hi escriuran la data i el seu nom d'equip, serveix per deixar constància de que s'ha trobat el contenidor. En el contenidor hi ha objectes que els jugadors poden intercambiar.

Pàgina oficial de geocaching
www.geocaching.com

1 comentari:

  1. Ei, Passosimportants! Anirem seguint les vostres aventures... a veure quins indrets ens descobriu! ;)

    ResponElimina